Anmeldelse af Ecooking: Fugtgivende Starter Kit uden kemi

Det lækre rejsesæt fra Ecooking indeholder alt, hvad du skal brug for at pleje din hud.

I forbindelse med min jagt på den bedste parfumefri dagcreme fik jeg lov at lave en anmeldelse af Ecooking’s Starter Kit, eller rejsesæt, om man vil, der indeholder en række Ecooking produktfavoritter i mellemstore størrelser.

Efter nogle ugers brug kan jeg konstatere, at Ecooking er et kæmpe hit! Faktisk rummer produkterne netop det, jeg har ledt efter til mit nye “kemifri” hudplejeregime: Hudpleje uden parfume og unødvendig kemi, men med troværdige fugtgivende ingredienser og en fornuftig pris.

Det labre Starter Kit fra Ecooking indeholder følgende:

  • Dagcreme (15 ml)
  • Natcreme (15 ml)
  • Rensegel (50 ml)
  • 10 stks rensevipes
  • 10 stks A-vitamin kapsler
  • Multibalm (15 ml)
  • Multioil (10 ml)
  • Fugtmist (50 ml)
  • En praktisk gennemsigtig toilettaske, der kan bruges i håndbagagen (win!)

Kittet koster 299 kr. og kan købes her. (affiliate link)

Fugtgivende cremer uden besk bi-lugt

Til min anmeldelse af Ecooking  har jeg især fokuseret på at bedømme dagcremen og natcremen, der hver især består testen med flying colours. Og hvorfor så det?

Min hud er kombineret, men hælder mere til den tørre side. Det betyder, at mange cremer enten bliver lidt for fede, eller lidt for lette. Både dagcremen og natcremen er hverken-eller. Eller både-og, kan man sige. Tilpas fed og tilpas hurtigt absorberende.

Cremerne lægger sig helt perfekt under make-up, og jeg synes sagtens, man kan undvære primer. Det bedste er næsten, at cremerne, efter min bedste overbevisning, er 100% lugtfri. Jeg har erfaret, at mange parfumefri dagcremer har en mystisk besk bi-lugt, men her er der intet at komme efter.

Begge cremer indeholder trylagen, der angiveligt påvirker kollagen-produktionen (den hellige gral i hudpleje: det, der får huden til at spændstig og ung ud), og dagcremen indeholder desuden hyadisine, der har fugtgivende egenskaber i stil med den meget lovpriste hyaloronsyre.

Dagcremen indeholder ikke SPF, så hvis man gerne vil have solbeskyttelse, må man lige sikre sig på anden vis.

Praktiske renseprodukter til træningsstasken

Jeg er først nu begyndt på A-vitaminkapslerne, og umiddelbart virker de gode, men det er for tidligt at tale om resultater. Hvad angår de øvrige produkter (rensegel og rensevipes) har jeg ikke prøvet dem endnu, men de skal begge være en fast bestanddel i træningstasken, så jeg hurtigt kan gøre mig klar, når jeg skal afsted fra barrestudiet til arbejdet om morgenen (Uh, det lød godt ik? Spoiler alert – det er ikke hver morgen jeg træner, men gid jeg gjorde 🙂 )

Starter Kittet indeholder også en fugtmist, som er rigtig forfriskende i løbet af dagen. Jeg har altid en fugtmist med på arbejde, da jeg synes man bliver godt opkvikket, når man sidder og koger foran skærmen. Endelig er der to gode multiprodukter i starter kittet: en multi-balm og en multi-olie. Begge er rigtig lækre i konsistensen og bare rigtig praktiske at have med sig, da der nærmest ikke er det, de ikke kan bruges til. Igen – uden mystisk bi-lugt eller unødvendig kemi.

Effektiv fugtserum

Fugtserum fra Ecooking er utrolig effektiv.
Den her bandit kommer til at være fast inventar i mit hudpleje-regime fremover. Fugtserum fra Ecooking til 349 kr.

Dertil vil jeg lige stå et ekstra stort slag for Ecookings Fugtserum (indgår ikke i sættet), som er den bedste fugtgivende serum jeg har prøvet til dato.

Før jeg skiftede til kemifri kosmetik, var jeg glad for Estee Lauders forskellige sera, men nu kan jeg bare konstatere, at Ecookings er bedre, når det kommer til at give huden et signifikant fugtboost.

Jeg kan mærke tydelig forskel på min hud, når jeg bruger den inden dagcremen, og jeg synes, min hud får en god glød dagen igennem, og føles utroligt blød efter påføring.

Jeg er spændt på at se den langtsigtede virkning, da jeg tror at dagcremen kombineret med fugtserum er lige præcis det, min hud har brug for – og egentlig ikke så meget andet.

Ecooking tilbyder sera i fire forskellig varianter (Fugt Serum, Acne Serum, E-Vitamin Serum og Super Serum). De ligger til 349-389 kr. (20 ml).

Konklusion på min anmeldelse af Ecooking

Jeg er virkelig positivt overrasket over Ecooking. Og jeg er 100% overbevist om kvaliteten af de enkelte produkter i Starter Kittet. Faktisk i en sådan grad, at jeg vil tjekke de øvrige produkter i serien ud, næste gang jeg mangler nyt. Og hvor er det fedt, at det endnu engang er en dansk ildsjæl, der står bag et solidt, lækkert og kvalitetsorienteret skønhedsbrand.

Artiklen indeholder affiliate links.

2 meninger om “Anmeldelse af Ecooking: Fugtgivende Starter Kit uden kemi

Jeg vil elske at høre DIN mening om emnet, så giv endelig dit besyv med i kommentarfeltet :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s