Den milde rensecreme er superlækker og fugtgivende

Efterårs-selvforkælelse: nye milde produkter til skønhedsalteret

Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg har skrevet om milde produkter men her på det sidste har jeg stiftet bekendtskab med en række nye frækkerter, som jeg vil fortælle lidt om, da jeg ved, at mange af jer der læser med her sætter pris på lækre ting til badeværelseshylden, som ikke er stoppet med parfume og uønskede mystiske ingredienser. Egentlig er det lidt et tilfælde, men de produkter jeg har valgt passer rigtig godt til årstiden: Vi vil gerne holde fast i sommergløden lidt endnu og samtidig passe lidt bedre på vores hud og hår, nu hvor vi går en køligere tid i møde.

Elsker de nye milde produkter fra S5S5: Ny serie af super-serum med naturlige og økologiske ingredienser

Jeg fik for nyligt mulighed for at afprøve S5, der er en lille men komplet serie af økologiske produkter, hvor fem forskellige sera er ”grundstenene” i serien, så at sige – deraf navnet ”S5”.

Jeg er blevet ret vild med serum, og i perioder synes jeg at en god serum brugt som natcreme er det bedste for min hud, og kan gøre en creme helt overflødig.

Jeg er netop godt i gang med at teste S5 Calm Serum for sensitiv hud, og jeg må sige, at det er noget af det bedste jeg har prøvet længe. Den virker både meget fugtgivende og beroligende, og så er den super-drøj i brug. S5 Calm Serum er helt klart en ny favorit blandt milde produkter, som jeg kommer til at vende tilbage til.

Der er også cremer og renseprodukter i serien. Netop når det gælder renseprodukter er jeg ret konservativ (doven), og vil egentlig helst bare bruge en god miceller water, men ind i mellem er det sjovt at prøve noget nyt. S5 har lanceret en rensecreme, ’Nourish Cleaner’, der mest af alt minder om fløjlsblød honning i en krukke. Den er målrettet tør og sensitiv hud og er derfor rigtig god til netop mine behov, og på har faktisk virket meget fugtgivende og blødgørende fra første ’forsøg’.

S5-serien er udviklet af engelske Laura Rudoe, der også står bag det superpopulære og prisvenlige økologiske brand, Evolve (reklamlink).

Laura har specialiseret i hudpleje, der modarbejder stressfaktorer som forurering, kemikalier osv, som kan været temmelig svære at undgå for det fleste. Produkterne består af naturlige ingredienser, hvor langt størstedelen er økologiske. Det kan vi li’! Produkterne, jeg har testet, er modtaget i gave af S5 (men de ville naturligvis aldrig have fået ’spalteplads’, hvis ikke jeg synes, at de er værd at bruge penge på!)

S5-serien kan bl.a. købes på nettet direkte på S5’s webshop (gratis shipping fra UK og 15% rabat, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev.)
S5 Calm serum koster ca. 440 kr. og S5 Nourish Cleanser koster ca. 270 kr. 

Vita Liberata selvbruner er en favorit blandt de milde produkter.Diskret selvbruner uden lugt (som i HELT uden lugt)

Call me a 90’s girl, men jeg elsker at have lidt farve i huden, og synes altid at det er mega-ærgerligt, når sommerbrunheden forsvinder og de gråblå rødmossede lemmer atter viser sig fra deres sande side.

Jeg har derfor været på udkig efter en mild selvbruner, men uden den der grise-agtige selvbrunerlugt – og uden parfume.

Jeg har længe haft et godt øje til produkterne fra Vita Liberata, og da jeg så, at de har en ”gradual tanner” i sortimentet, altså en slags selvbruner light, hvor farven er mere underspillet, og hvor farven først viser sig efter nogle timer, slog jeg til. Jeg kunne heller ikke stå for, at det var en stor tube, og hvor produktet både egner sig til ansigt og krop.

Nu har jeg testet den et par måneder, og jeg må sige, at jeg er ret imponeret. Det passer rent faktisk, at den ikke lugter, men ellers vil jeg sige, at de to største kvaliteter er, at den tørrer meget hurtigt ind og at den giver en pæn naturlig farve. Farven er tilpas lys, så den passer til årstiden, men den er heller ikke så lys, at man ikke ser den. Den er bare helt som den skal være, synes jeg.

Den koster 165 kr. for 200 ml. Den kan bl.a. købes hos NiceHair (reklamelink).

Glød til kinderne fra de nye danske make-up darlingsMiild makeup er en favorit blandt tilhængere af milde produkter

Vi bliver i afdelingen for snyd-dig-selv-brun, for jeg har nemlig lige fået en gave af den helt skønne slags. Min gode veninde, som jeg desværre ikke har set længe, havde nemlig en virkelig dejlig forsinket fødselsdagsgave med, da jeg så hende forleden: En bronzing powder fra det danske navnkyndige brand Miild.

Jeg har længde haft lyst til at prøve Miild, men har ikke rigtig manglet make-up (og det er jo heller ikke frem heeelt billigt), så jeg var virkelig glad for at få mulighed for at lege lidt med min nye bronzer derfra. Og den er faneme go! Der er en smule shimmer i, men det er så lidt, at man ikke behøver være bange for disko-kugle effekten. Samtidig elsker jeg, at den er fuldstændig fri fra skadelige ingredienser inkl. parfume, og bare har en lækreste, fløjlsbløde konsistens. Jeg tror, at Fru Miild bliver en god følgesvend i lang tid endnu, da hun rummer intet mindre en 20 gram. Og så kommer hun endda i en emballage, der er lavet af en slags hårdt karton. Godt tænkt, Miild!

Miild Mineral Bronzing Powder koster 360 kr, og forhandles bl.a. hos NiceHair (reklamelink)

Den nye serie af milde produkter fra Stuhr er både billige og plejendeMild hårshampoo fra Stuhr uden parfume

Efter jeg har sagt favel til den dyre (parfumerede!) frisørshampoo, synes jeg ikke jeg har kunnet finde noget, der føltes rigtig lækkert for mit hår. Det, jeg har kunnet finde, som er uden parfume og allergifremkaldende stoffer, har primært været supermarkedernes forskellige mærker, og her synes jeg desværre, at den billige pris har været proportionel med kvaliteten. Det har hver gang været sådan en ”meh-oplevelse”.

Nu har frisørkæden Stuhr lanceret en shampoo og stylingserie uden parfume, parabener osv. Og den er rigtig, rigtig god. Jeg synes produkterne giver god fugt til mit hår, der typisk bliver knastørt efter sommerferien. Og så er priserne også rigtig gode. Jeg fandt shampooen samt conditioner på tilbud i Føtex til 40 kr. per styk for nogle måneder siden, men ellers er normalprisen 83 kr. for standardstørrelsen på 350 ml. Både shampoo og conditioner kan anbefales, hvis du ligesom jeg foretrækker milde produkter, og derfor gerne vil have shampoo af frisørkvalitet – men til en god pris og uden parfume!

Stuhr Mild Shampoo koster 83,25 kr hos Coop.dk.

 

Jeg vil elske at høre DIN mening om emnet, så giv endelig dit besyv med i kommentarfeltet :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s