gratis babypakke fra Rema 100

7 gratis babypakker, du gerne vil have fingre i

SPOILER ALERT: Hvis du er på udkig efter gratis babypakker, så læs videre, men hvis du IKKE vil kende til indholdet, så stop øjeblikkeligt 🙂 Og til jer der er fuldstændigt ligeglade med babyer (we’ve all been there), så bare rolig – det her er ikke ved at blive en ny “mommy blog”, men da vores nybagte datter er lige på trapperne, kommer der nok et par baby-relaterede indlæg i ny og næ fremover.

Baby business er big business – ingen tvivl om det. Og netop derfor er mange supermarkeder og børnebutikker også helt vilde efter at kaste en masse gratis produkter efter nybagte forældre. Og jeg er bestemt ikke for fin til at sige ja tak til de forskellige gratis babypakker.

Først og fremmest fordi: GRATIS og i øvrigt, så synes jeg faktisk, det er meget rart at prøve de forskellige ting og sager af. Generelt har vi været heldige at arve en masse fine babysager, men det gælder selvfølgelig ikke hygiejneprodukter, som synes at være essensen af de fleste babypakker. Så er det jo oplagt bruge de gratis babypakker til at teste, hvad vi synes fungerer bedst.

Måske er der vitterligt stort forskel på bleer og numse-creme?

Og selvom jeg gerne vil undgå for mange engangsting til baby, er det måske meget godt at finde ud af, om man kan undvære engangsvaskeklude og vådservietter – eller om de viser sig helt uundværlige? 

På hjemmesider som babypakker.com  (der findes også andre i samme boldgade), kan du finde et komplet overblik over de forskellige gratis babypakker, du kan bestille (du kan dog ikke se selve indholdet, men det kan du lidt længere her på siden). Vær dog opmærksom på, at nogle af disse “babypakke-overblik-hjemmesider” ikke er up to date og indeholder adskillige døde links til babypakker, der ikke har været tilbudt i årevis.

Jeg har kun bestilt de babypakker, der indeholder fysiske produkter, men sagt nej tak til dem der indeholder abonnement-services og medlemsskaber mv. Men det kunne sagtens blive aktuelt, når vores barn er blevet større.

Der findes desuden en del andre blog-indlæg, i stil med det her, som også handler om indholdet af babypakkerne, men dem jeg kunne finde var desværre heller ikke up to date længere.

F.eks. er COOP’s babypakke nu blevet købsbetinget, og hverken Fakta eller Superbrugsen tilbyder babypakker længere. Og så videre.

Her er derfor et aktuelt (i skrivende stund) overblik over, hvad de gratis babypakker for foråret og sommeren 2019 indeholder – så kan du selv tage stilling til, om de er din tid værd – for du skal selv afhente dem, og selvfølgelig også selv bestille dem.

Babypakke fra REMA 1000

gratis babypakke fra Rema 100Den gratis babypakke fra REMA 1000 var faktisk den bedste, synes jeg. Som den eneste indeholder den svømmebleer, og så består den primært af full size-produkter. Ingen fesne vareprøver her (måske lige med undtagelse af svømmebleerne? Aner ikke hvor mange der normalt er i en pakke). Ekstra plus til REMA-medarbejderen, der meget oprigtigt engageret sagde “stort tillykke”, da han overrakte pakken (det var da lidt sødt). Og så lige et ekstra-ekstra plus til REMA 1000 for ikke at levere pakken i en masse karton eller pap, men i et indkøbsnet, der kan genbruges. Tak til REMA ved Forum Station 🙂

Tilsammen indeholder de gratis babypakker fra REMA 1000:

 • En pakke bleer
 • En pakke skumklude
 • En pakke vådservietter
 • En (lille?) pakke svømmebleer
 • En sut
 • En bamse (som er sød)
 • To vouchers til gratis levering af REMA 1000-varer.

  Babypakke fra COOP

  Den gratis babypakke fra COOPBabypakken fra COOP er uden tvivl den største af dem, jeg havde bestilt. Den er desuden den eneste i rækken, som er købsbetinget. Man kan nemlig kun bestille den, hvis man køber for min. 500 kr. på COOP mad. Da vi så tit bestiller dagligvarer på nettet alligevel, gjorde det mig ikke det store at handle for 500 kr. på COOP, og pakken var da også rigtig god, synes jeg (men ærgerligt at den, som mange af de andre, leveres i en stor, grim papkuffert, som ryger lige i (pap)skralderen. Det er så unødvendigt). Og så er det da også meget rart, at jeg ikke selv skulle ned og hente den, men fik den sammen med mine dagligvarer.

  Tilsammen indeholder de gratis babypakker fra COOP:

 • En pakke bleer
 • En pakke babyvatpinde
 • En pakke skumvaskeklude
 • En pakke vådservietter
 • Et engangs tisselagen (eller hvad det nu er)
 • Full-size tube med baby bath
 • Full-size dagcreme (til moderen, tror jeg)
 • Full-size cold cream
 • Fire små sample size tuber af forskellige hudplejeprodukter
 • En vareprøve på vaskepulver
 • Klippekort til fri fragt (ved min. køb på 500 kr.)

  Babypakke fra Føtex

  Gratis babypakke fra Føtex
  Babypakken fra Føtex er bestemt også værd at hente, synes jeg. Den indeholder hverken for meget eller lidt, men kun reelle produkter

  Tilsammen indeholder de gratis babypakker fra Føtex:

 • En pakke bleer
 • En new born body uden ærmer i økologisk bomuld
 • En sød stofble med stjerner på i økologisk bomuld
 • En pakke vådservietter
 • En stor rejsestørrelse med hårkur (til mor) fra Aussie (lidt random, men jeg klager bestemt ikke!)

  Babypakke fra Lidlgratis babypakke fra LIDL

  Med risiko for at lyde utaknemmelig, synes jeg, at babypakken fra Lidl er den mindst interessante af de gratis babypakker, jeg har hentet. Men den er bestemt ikke dårlig, ellers havde jeg ikke fremhævet den her.

  Det store plus synes jeg faktisk er de små praktiske rejsestørrelser med zinksalve, babybad og bayshampoo, som passer lige ned i pusletasken, hvor det ellers bliver alt for tungt at have full-size produkter med. Den skriggrønne badesvamp, der nærmest er større end barnet selv, kunne jeg måske godt have været foruden. Den virker temmelig micro-plastic-agtig og har ikke noget at gøre i en babypakke, synes jeg.

  Tilsammen indeholder de gratis babypakker fra Lidl:

 •  Stor badesvamp
 •  Aloe vera vådservietter
 •  Meget lille pakke bleer str 1
 •  Meget lille pakke bleer str 2
 •  Sød body med bamsemotiv str new born

  Babypakke fra Matas

  Den gratis babypakke fra Matas
  Babypakken fra Matas (forudsætter gratis medlemsskab af Matas Club Mamma) adskiller sig fra de øvrige ved, at den faktisk slet ikke er en babypakke, men en mor-pakke. Og hatten af for det! Pakken er ikke superstor, men indeholder få men rigtige gode (full size) produkter – den skal du da ha’!

  Tilsammen indeholder de gratis babypakker fra Matas:

 • En full size micellar water (den store på 500 ml!) Yay – den bruger jeg i forvejen ind i mellem, og den er rigtig god!
 • En full size håndcreme fra Matas Natur
 • En fuld size fodcreme fra Matas’ fodplejeserie

  Babypakke fra NAME IT
  bp 1 name it

  Ligesom med babypakken fra Matas, hører den gratis babypakke fra NAME IT til i “‘less is more-kategorien. Altså: få, men gode og smagfulde produkter. Og som endda passer lige godt, uanset om det er en dreng eller pige, du venter dig (hvis du altså går op i klassiske kønsnormative farvekoder)

  Tilsammen indeholder de gratis babypakker fra NAME IT:

 • Meget fin grå-hvid stribet body i økobomuld
 • Grå “sweat pants” i økobomuld
 • Blå nusseklud (der er mere sjælden end køn. Men vores søde labrador Mille er vild med den, så den har hun altså overtaget med stor glæde)

  Babypakke fra BabySam

  Ok, det er her er måske lidt slapt, men jeg har faktisk ikke fået den gratis babypakke fra BabySam endnu (vi har kørt forgæves efter den en del gange, men nu ville jeg gerne have skudt det her indlæg af sted, da det har været evigheder undervejs.

  Jeg ved dog med sikkerhed, at BabySam’s babypakke indeholder en blespand – and that’s all I need to know. Så jeg håber, at jeg får fingre i den, hvis vores tålmodighed ikke løber op på et tidspunkt. For der er tilsyneladende rift om BabySams babypakke – den er meldt udsolgt i min nærmeste BabySam-butik men “de ringer til mig”, siger de :-).

  Jeg opdaterer selvfølgelig indlægget med alle detaljerne, når vi har hentet vores babypakke (og blespand!) fra BabySam.

2 meninger om “7 gratis babypakker, du gerne vil have fingre i

Jeg vil elske at høre DIN mening om emnet, så giv endelig dit besyv med i kommentarfeltet :)

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s